Med venner i lys

Tidligere biskop Jan Lindhardt (f. 1938) og tidligere præst Johannes Møllehave (f. 1937) har været en tur til Rom hvor de får vendt de vigtigste forhold i livet. Det er ikke mange ting de to herrer er enige om, så der er mange hede og gode diskussioner.

Anmeldelser

Kristendom fortalt med finesse og anekdoter

De to livslange venner Jan Lindhardt og Johannes Møllehave er inviteret til Rom for at lave en samtalebog med Øjvind Kyrø som tøjleholder. Begge har de tidligere opholdt sig i Rom, og som de nu ser romersk arkitektur, kristen kunst og reciterer danske kunstnere i Rom, tager samtalen form.

Samtaler i Rom

Tre drenge fra Frederiksberg satte hinanden stævne i Rom. Den ene skrev – og de to andre talte om alt fra utroskab, religion, livet og døden.

Hårde ord og løse ender

“Med venner i lys” er samtalebog nummer (mindst) seks med den blodprop-i-hjernen-ramte, men stadig næsten lige utrættelige Johannes Møllehave (efter samtaler med Benny Andersen, Gösta Petersson, Hans Edvard Nørregaard-Nielsen, landets biskopper og senest Synne Garff).

Troen går til Rom

To gamle venner drog til Rom. Jan Lindhardt og Johannes Møllehave er bandomsvenner og har fulgt hinanden tæt gennem hele livet. Senest tog de på rejse til Rom, og det er der kommet en begavet samtalebog ud af, Med venner i lys, der udkommer i dag.

Gud, Møllehave, Lindhardt og livet

‘Med venner i lys’ er en ny samtalebog med ungdomsvennerne Jan Lindhardt og Johannes Møllehave. Øjvind Kyrø har ført pennen, da de tre tog til Rom for at få ro og inspiration til en flok vise og åbenhjertige samtaler.